Team West-Vlaanderen op volle toeren

24.11.2023

 

Verschillende van de projecten die we in deze nieuwsbrief voorstellen, zijn uitgevoerd bij klanten 'aan de andere kant van het land' of zelfs over de landgrens. Als we daarvoor dagelijks een team van onze eigen monteurs vanuit Oudsbergen de verplaatsing zouden moeten laten maken, dan zou dat voor iedereen een grote inspanning betekenen, zowel fysiek als financieel.

Gelukkig hebben we sinds twee jaar in West-Vlaanderen het extern team van Jeroen (links op de foto), die samen met Frederik (midden), Nils (rechts) en Kevin (niet op de foto) heel wat werk verzet. Zij voerden o.a. de projecten uit bij Mowi
(Oostende), DDW Hardwoords (Dendermonde) en Bois Brever (Huldange).

Zij zijn gespecialiseerd in stofafzuiging maar tonen hun bekwaamheid ook in andere projecten.
Een belangrijke meerwaarde voor ons is dat zij veel ervaring in huis hebben wat het elektrisch gedeelte van de installaties betreft, waardoor zij een ruim takenpakket op zich kunnen nemen.
Twee jaar na de start van de samenwerking kunnen we dus zeggen dat we onze klanten aan de andere kant van het land met de hand op het hart kunnen verzekeren dat ze bij Jeroen en zijn collega's in goede handen zijn.

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015