Nieuwe collega, Bert Goossens

06.12.2021

Bert Goossens voorstellen als nieuwe medewerker is eigenlijk niet helemaal correct. Want als pas afgestudeerde in Elektromechanica kwam hij al eens eerder bij Limoco terecht. Na drie jaar koos hij voor andere uitdagingen. Maar tien jaar later concludeerde hij dat het gras bij Limoco toch het meest groen is en sinds begin september maakt hij deel uit van ons onderhoudsteam.

Bert: “Ik heb o.a. in de industriebouw gewerkt en keek uit naar iets anders. De job als onderhoudstechnieker hier bij Limoco is erg afwisselend en dat bevalt me. Vooral het luik 'preventief onderhoud' boeit me. Ik heb nog veel te leren, maar dat is net de uitdaging waar ik van hou. Terug bij Limoco komen, gaf me eigenlijk een beetje het gevoel van thuiskomen. Er is niet zoveel veranderd. Het gebouw is wel uitgebreid, maar de collega's kende ik nog bijna allemaal. Dat is een goed teken, want het toont aan dat mensen hier graag werken.”
Bert is 33 jaar en woont in Opoeteren, samen met zijn partner en twee dochtertjes. Zijn vrije tijd vult hij met mountainbiken, wielrennen en koken. Ook op de schietclub kan je hem wel eens tegenkomen.

 

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015