Waarom kiezen voor Limoco?

1

Engineering

Omdat efficiëntie begint van bij de start, houden we die start zoveel mogelijk zelf onder controle. Onze fabricatie gebeurt daarom op basis van bestaande plannen. Maar de mogelijkheid om een volledig nieuw product te ontwikkelen bestaat eveneens. We onderzoeken de situatie en stellen oplossingen voor in functie van de wensen en het budget van de klant. Wanneer een keuze is gemaakt, volgen gedetailleerde uitvoeringstekeningen en een offerte. De klant heeft recht op duidelijkheid in elke stap van het ontwikkelingsproces, zowel over het technische als het financiële aspect van het project.

2

Eigen productie

De productiehal beslaat 4.800 m², en is uitgerust met meer dan 50 stationaire machines voor alle vormen van plaat- bewerking in diverse staalsoorten. Van galva tot inox, aluminium, koper en messing.
De plooi- en snijmachines verwerken platen tot 3 m lengte en 6 mm dikte. Verder beschikken we over verticale en horizontale persen, walsen, uithoekmachines, flens- en ponsmachines. Aftekenen en traceren behoort bij Limoco Industries tot het verleden: een volledig computergestuurde plasmasnijtafel heeft het werk overgenomen en is tevens een bijkomende waarborg voor nauwkeurigheid en kwaliteit.
Onze uitgebreide knowhow geeft ons de flexibiliteit om elke vraag met een maatoplossing te kunnen beantwoorden.
Want ook small jobs voor late beslissers of zeer dringende 'tussendoor'-projecten worden met dezelfde aandacht en zorg uitgevoerd.

3

Plaatsing door eigen montageploegen

De montageploegen van Limoco NV bestaan uit VCA*-gecertificeerde werknemers, en hebben de juiste mix van kwaliteiten: doorzicht, technische vaardigheid en ervaring. Zo vinden zij ook voor onvoorziene problemen snel een efficiënte oplossing. Uiteraard zijn de ploegen uitgerust met een gamma van technische hulpmiddelen, die de plaatsing van de installaties vereenvoudigt. Op die manier kunnen wij u een snelle en correcte plaatsing verzekeren, met de kleinst mogelijke hinder.
Limoco NV streeft ernaar uw productieproces ongestoord verder te laten lopen.

4

Service en nazorg

Aangezien een ventilatie- en/of afzuiginstallatie een belangrijk onderdeel is van uw bedrijf, besteden wij de nodige aandacht aan service en nazorg. Zo bent u bij ons steeds verzekerd van :

  • 1 jaar garantie op werkloon en nieuwe onderdelen
  • 24u op 24 u service indien noodzakelijk
  • levering uit voorraad van alle courante onderdelen
  • gedetailleerde handleiding in het Nederlands
  • overhandiging van CE-certificaten + gedetailleerde onderdelenlijsten
  • een onderhoudsboek met gedetailleerde omschrijving van de installatie, dat maandelijks doorgenomen dient te worden
  • een nota voor het eenvoudig oplossen van storingen door de klant zelf
  • complete afregeling van de installatie bij indienstzetting
  • leveren van meetresultaten op verzoek van de klant
  • as-built plannen in Autocad op verzoek van de klant

5

Prijs - kwaliteit

Wij werken met de beste materialen van verschillende Europese marktleiders.
Wij bezorgen u te allen tijde gedetailleerde en doorzichtige offertes zodat u op ieder moment kan volgen wat er gebeurt en wat het u zal kosten.