Nieuwe medewerker: Jan Cardinaels

07.06.2022

Eind november kwam Jan Cardinaels bij ons in dienst als plaatbewerker.

Jan is 35 jaar en woont samen met zijn vrouw en zoontje van 2,5 jaar in Opoeteren. In september verwacht het gezin een tweede kindje.
In zijn vrije tijd gaat Jan graag snowboarden, naar festivals en geniet hij van de horeca. Hij volgde een opleiding Technisch – Metaal aan het TISM in Bree en brengt ook een pak ervaring mee. Hij werkte o.a. zeven jaar in de metaalbewerking en nog eens zeven jaar bij een bedrijf gespecialiseerd in grondreiniging.

Jan: “Ik vernam via enkele monteurs, die bij mijn vorige werkgever aan de slag waren, dat er een vacature was bij Limoco. Ik heb online gesolliciteerd en mocht langsgaan voor een gesprek. Daarna heb ik nog even nagedacht over het voorstel van Limoco en heb dan beslist om de stap naar een nieuwe uitdaging te zetten. Het feit dat Limoco een gezond bedrijf is en dat het een job is die tegelijk interessant én dicht bij huis is, heeft de doorslag gegeven. Ik ben terechtgekomen in een bedrijf waar alles goed georganiseerd is, er is een fijne werksfeer met toffe collega’s. Ook de goede uitrusting qua machines en materiaal is aangenaam om te werken. Ik hoop dat ik heel wat jaren hier bij Limoco kan blijven.”

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015