Activiteiten met onze medewerkers

24.11.2023

Verlof inzetten, Familiedag & Visnamiddag 2023

Verlof inzetten

Het verlof werd op de eerste vrijdag van juli ingezet met de jaarlijkse teambuildingactiviteit. Plaats van afspraak: Warredal in Neeroeteren.

We verzamelden er om 8u voor een stevige boswandeling. Een fijne gelegenheid ook om de verjaardag van Rudi te vieren! Na de wandeling werden we voorzien van een lekker ontbijt om kracht en energie op te doen voor het echte werk: de teambuilding. In twee teams gingen we aan de slag in uiteenlopende opdrachten om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Onze uithouding, kracht én kennis werden op de proef gesteld. En het werd een strijd alsof ons aller leven ervan afhing.

Het was een heerlijk zomerse dag en daarvan werd gebruik gemaakt om de metershoge waterglijbaan te testen met een rubberen bootje. Niet iedereen hield het droog, tot hilariteit van diegenen die droog aan wal stonden. Na al die fysieke inspanningen genoten we nog van een heerlijke barbecue. Met de 'die hards' werd er nadien nog verder gefeest bij Staafs café. Kortom, het verlof werd op een geslaagde manier ingezet!

 

Familiedag GaiaZOO

Op zaterdag 2 september verzamelden we met 85 personen, werknemers en hun familie, bij GaiaZOO in Kerkrade.
Het concept van de dag was ietwat anders dan de voorgaande jaren. Verdeeld in 10 teams gingen we op zoek naar 'de schatten van Gaia'. In deze spannende speurtocht door GaiaZOO staat de schoonheid van de aarde centraal. In een strijd tegen de klok gingen we op zoek naar de schatten die Moeder Aarde verbergt. Maar om de schatten te ontdekken, moesten diverse raadsels worden opgelost. Iedereen deed zijn best om de schatten zo snel mogelijk te vinden terwijl we door het dierenpark wandelden.

In de namiddag kon iedereen op eigen tempo de dieren bezichtigen, zich uitleven in Dinodome of genieten van een fris drankje of een ijsje, … gewoon in de zon.
Om 17u verzamelden we weer om te genieten van een lekker buffet terwijl de kinderen samen smulden van hun smulbox. Om 19u vertrok iedereen moe maar voldaan naar huis.

 

Visnamiddag

Onze visnamiddag kon dit jaar rekenen op 11 teams van 2 personen. De inzet was ook nu weer de titel van 'Beste vissers van Limoco'.
De vissen lieten zich echter niet zo goed vangen met als resultaat dat er slechts 55 kg vis aan de haak geslagen werd. Net als vorig jaar gingen Robbert en Mario met de grootste eer naar huis. Zij haalden maar liefst
19 kg naar boven. Had het er iets mee te maken dat zij op exact dezelfde plaats aan de vijver als vorig jaar hun vislijn uitgooiden? Of zijn ze gewoon cracks in het vissen?
Bart en Jeroen haalden 13 kg boven en Robin en Nick werden 3de met
10 kg vis. De top drie van de wedstrijd sloeg dus meer dan 75% van alle vis aan de haak!
De namiddag werd ook nu weer afgesloten met pizza voor alle deelnemers en supporters.

 

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015