24.11.2023

Limoco is een écht familiebedrijf. Het wordt met hart en ziel gerund door de familie Stinkens, maar daarnaast zijn er nog heel wat andere 'familiebanden' binnen het bedrijf. Vaders, zonen, broers of ook schoonzoon en schoonmoeder! We stellen ze graag aan u voor. Dit keer zijn Nicole Jaeken en haar schoonzoon Toon Klaps aan de beurt.

Lees meer
28.11.2022

Limoco is een écht familiebedrijf. Het wordt met hart en ziel gerund door de familie Stinkens, maar daarnaast zijn er nog heel wat andere ‘familiebanden’ binnen het bedrijf. Vaders, zonen, broers of ook schoonzoon en schoonmoeder! We stellen ze graag aan u voor. Dit keer zijn vader Benny Tielen en zijn zoon Robin aan de beurt.

Lees meer
06.06.2022

Limoco is een écht familiebedrijf. Het wordt met hart en ziel gerund door de familie Stinkens, maar daarnaast zijn er nog heel wat andere ‘familiebanden’ binnen het bedrijf. Vaders, zonen, broers of ook schoonzoon en schoonmoeder! We stellen ze graag aan u voor. Dit keer zijn de broers Daan en Marijn Spreuwers aan de beurt.

Lees meer
05.12.2021

Limoco is een écht familiebedrijf. Het wordt met hart en ziel gerund door de familie Stinkens, maar daarnaast zijn er nog heel wat andere 'familiebanden' binnen het bedrijf. Vaders, zonen, broers of ook schoonzoon en schoonmoeder! We stellen ze graag aan u voor. In de vorige nieuwsbrief startten we met deze nieuwe reeks. Dit keer zijn de broers Rudi en Eddy Geerits aan de beurt.

Lees meer
16.06.2021

Eind 2020 verwelkomden we Niels Geerkens. Hij studeerde pas af als Bachelor Elektromechanica. In afwachting dat hij als Assistent het team van Projectleiders gaat vervoegen, werkt hij aan de opstart van ons ERP-systeem voor het stockbeheer in het magazijn. Dat magazijn was trouwens geen onbekend terrein voor hem, want hij was al jobstudent bij Limoco sinds zijn 16de.

Lees meer

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015