Benny en Robin Tielen

28.11.2022

Limoco is een écht familiebedrijf. Het wordt met hart en ziel gerund door de familie Stinkens, maar daarnaast zijn er nog heel wat andere ‘familiebanden’ binnen het bedrijf. Vaders, zonen, broers of ook schoonzoon en schoonmoeder! We stellen ze graag aan u voor. Dit keer zijn vader Benny Tielen en zijn zoon Robin aan de beurt.

 Benny Tielen kan terugblikken op een carrière van meer dan 20 jaar bij Limoco. Het grootste deel van die periode was hij actief als (chef)-monteur. Bijna zes jaar geleden kreeg hij het gezelschap van zijn zoon Robin.

Robin: “Ik heb eerst bij Limoco als jobstudent gewerkt, voordat ik begin 2017 als hulpmonteur aan de slag ging. Ik was het studeren aan de hogeschool beu en ik was blij dat ik bij Limoco aan de slag kon. De eerste jaren vormde ik een montageploeg samen met mijn papa. Ik heb het altijd fijn gevonden om met hem samen te werken.”

Benny: “We zijn inderdaad een aantal jaren samen op de baan geweest. Maar met de jaren werd het rijden voor mij wat teveel. Sinds 2019 ben ik magazijnier en Robin heeft ook de camionette ingeruild voor een job in het atelier.”

Robin: “Ik ben nu plaatbewerker. Dat is wel iets helemaal anders, maar het bevalt me. Ik krijg een goeie opleiding van de collega’s, maar het is toch vooral door de job te doen dat ik de stiel leer. Het is aangenaam om in het atelier te werken.
Ik heb nu meer contact met de andere collega’s, er is een goeie sfeer en ik voel me ook meer betrokken bij wat er gebeurt in het bedrijf.”

Benny en Robin hebben een goeie band, dat is duidelijk! Benny heeft nog een tweede zoon, Glenn. Hij is heel erg betrokken bij wat zijn zonen doen.
“Robin gaat na het werk bij Limoco nog helpen in de dieetwinkel bij zijn broer. Ze zijn heel erg bezig met sport, fitness en voeding. We doen trouwens allemaal samen ook aan fitness. Mijn grootste hobby is echter het bezig zijn met mijn hond Wess, een Mechelaar.” (zie ook artikel in een vorige nieuwsbrief)

“Na het werk bij Limoco ga ik altijd nog even langs bij mijn ouders, om een koffie te drinken voordat ik doorrijd naar de winkel van mijn broer om daar te gaan helpen. Het is tevens een gelegenheid om wat na te babbelen over het ‘wel en wee’ van die dag op het werk bij Limoco,” glimlacht Robin.

“We hebben trouwens nog een gezamenlijke hobby. Op zondag ga ik samen met mijn vriendin én met mijn ouders koppeldansen. Mijn vriendin is danseres en aangezien we volgende zomer gaan trouwen, willen we ook op de dansvloer ons beste beentje kunnen voorzetten,” aldus Robin.

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015