Jong talent steunen

07.06.2022

Sportiviteit bij onze collega’s en hun familie kunnen we alleen maar toejuichen en aanmoedigen. Daarom besloten we ook de jonge ruiter Yenthe Mulders, zoon van onze collega Ber Mulders, een duwtje in de rug te geven.

Yenthe is 16 jaar en studeert nog in zijn 4de jaar Elektromechanica. Maar in zijn vrije tijd is hij meestal te vinden in de paardensportstal R.M. Stables in Bocholt.

Yenthe: “Ik rijd al meer dan tien jaar paard. Eerst met een Shetland pony, toen ik een jaar of drie, vier oud was. Op mijn zesde ben ik lessen beginnen volgen, tot een jaar of twee geleden. Ik help veel in de manège, die eigendom is van mijn neef Ruben. Zelf rijd ik 3 à 4 maal per week. Ik heb een eigen pony, Crystal Z, een achtjarige merrie. Ik neem ook deel aan wedstrijden van de Kempische Regionale. In de winter rijd ik nationale wedstrijden in Sentower Park. Ik zou graag zo ver mogelijk geraken in deze leuke sport.
Mijn papa werkt bij Limoco en toen ik eens meeging naar een viswedstrijd die ze organiseerden, heb ik Tim leren kennen. Hij vond het tof dat ik paard rijd en hij besliste om me te steunen door wat van mijn materiaal te sponsoren. Ik ben daar heel dankbaar voor en door het logo van Limoco op mijn materiaal te tonen, kan ik iets teruggeven aan visibiliteit voor het bedrijf.”

Foto's personeelsfeest 2019

Visnamiddag

Jan en Tim op de 'Route des grandes Alpes'

Foto's personeelsfeest 2017

Foto's personeelsfeest 2016

Foto's familiedag 2016

Foto's personeelsfeest 2015